Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Lajmet e fundit Çfare ka të re në Z Mobile

Të gjitha lajmet »

Udhëzimet më të kërkuara Kliko në çështjen që deshironi të mësoni më shumë.

Administrimi i rrethit Vet i 10-ti

Të gjithë përdoruesit e pakove prepaid dhe postpaid mund ta administrojnë rrethin e tyre “Vet i 10-ti ” për të shikuar apo modifkuar listën e numrave të regjistruar. Për të realizuar këtë mundësi, ju duhet të shtypni numrat e mëposhtëm:
Për ta shikuar listën e numrave të regjistruar, shtypni
*131*#
Për ta hequr një numër nga rrethi juaj, shtypni
*131*1* Numri i kërkuar #
Për ta shtuar një numër në rrethin tuaj, shtypni
*131*2* Numri i kërkuar #


Më shumë