Sponzorime & Donacione

Z Mobile gjithnjë përkrah eventeve në të mirë të komunitetit, tani përkrah edhe TEDx Prishtina

Prishtina me datë 7 tetor do të jetë vendi ku njerëz të profileve të ndryshme do të flasin mbi përvojat e tyre jetësore në kuadër të eventit TEDx Prishtina. TEDx organizohet në vende të ndryshme të botës dhe të njëjtin organizim e përjeton edhe Prishtina qe disa vite. Këtë vit temë e...

Më Shumë

Z Mobile përkrahësi më i madh i artit, kulturës dhe sportit në Kosovë

Vera e sivjetme ishte përplotë me aktivitete kulturore e argëtuese, aktivitete këto që e bënë verën më të bukur e më kuptimplotë. Kishim disa festivale filmi, festivale muzikore, por edhe festival të birrës e të verës, e nuk mbetëm edhe pa turne futbolli. Z Mobile bëri një premtim kë...

Më Shumë

Z Mobile partner i Dokufest 2017

Në vazhdën e përkrahjes së ngjarjeve kulturore e argëtuese të kësaj vere, Z Mobile ka konfirmuar mbështetjen e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Shkurtër dhe Dokumentar – Dokufest, si partner i kësaj ngjarje të rëndësishme kulturore në vend. Edicioni i sivjetmë i Dokufest fillon m...

Më Shumë