Prepaid

Fol me 5

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin gjatë.

Kjo pako përmban 5 numra të cilët janë të gatshëm në rreth. Është e përshtatshme për familje dhe biznese të vogla të cilët dëshirojnë t’i kontrollojnë shpenzimet më lehtë. Të gjithë përdoruesit e kësaj pakoje mund të bisedojnë brenda rrethit me vetëm 2 cent dhe të dërgojnë mesazhe SMS vetëm me 1 cent, pa limit…

Fol me 10

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin me shumë persona me çmime të përgjysmuara.

Kjo pako mundëson komunikimin me 10 veta në rreth për të gjithë përdoruesit prepaid, me çmim 4 cent në minut dhe vetëm 2 cent për SMS që do ti shfytëzoni gjatë gjithë kohës me miqtë dhe familjarët tuaj. Për më tepër, shfrytëzoni mundësinë e bisedave me orare të ulëta dhe ekstra të ulëta duke biseduar…

Fol me krejt

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin me të gjithë.

Tani me këtë pako mund të flisni me të gjithë operatorët, që operojnë në Kosovë me një çmim të njejtë. Për vetëm 9 cent për minutë, ju mund të bisedoni me cilindo operator mobil, duke përfshirë edhe telefonitë Vala dhe IPKO