PrepaidPakot Prepaid

Dita e enjte në Cineplexx do të jetë E Enjte Z Mobile! Dërgo SMS në numrin 50666 me tekstin: Z Mobile 2D apo Z Mobile 3D dhe përfito:


KODIN e pranuar nga Z Mobile, trego te sporteli i Cineplexx dhe përfito biletën e dytë falas.

Si ta përfitoni biletën e dytë FALAS çdo të enjte:

  1. Duhet të keni numër (SIM) të Z Mobile.
  2. Dërgo SMS në 50666 me tekstin: Z Mobile 2D apo Z Mobile 3D (Varësishtë formatin e filmit që doni ta shikoni)..
  3. Pas dërgimit të SMS-it, ju do ta pranoni një KOD.
  4. Kodin e pranuar duhet ta tregoni çdo të enjte te sporteli në Cineplexx menjëherë posa ta bleni biletën e parë që të dytën pastaj ta merrni FALAS..
  5. Biletën e merrni FALAS menjëherë posa të verifikohet nga shitësi/ja, kodi që e keni pranuar nga Z Mobile.
  6. SMS-të mund t’i dërgoni çdo ditë të javës mirpo biletën mund ta merrni vetem të enjten.
  7. Validiteti i KODI-t që nga momenti kur e pranoni është 4 ditë.
  8. Nuk keni të drejtë ta shfrytëzoni më shumë se 1 Kod brenda një jave.
  9. KODE-t nuk vlejnë për ulëset VIP.
  10. E vlefshme për të gjithë filmat 2D dhe 3D.

Për më shumë informata rreth programit në kinemanë (Cineplexx) kliko dhe mëso: http://www.cineplexx-ks.eu/filma/programi-ne-kinema/

Gjithashtu Z Mobile dhe Kinemaja e parë në Kosovë me teknologji Real 3D ju mirëpresim çdo ditë të javës tek salla numër 2 që tashmë e bartë emrin Z Mobile Salla.

Shikim të këndshëm!

 

 

« Të gjitha ofertat