PrepaidPakot Prepaid

Aktivizo pakon Z Mobile Meny duke e shtypur kodin *135*2*30# me validitet 10 ditë dhe komunikoni me të gjith operatorët kombëtar për vetëm 3€.


Aktivizo pakon në *135*2*30#

Validiteti është 10 ditë.

« Të gjitha ofertat