PrepaidPakot Prepaid

Z Mobile ofron pako për të gjithë, pakon e cila i përmbush të gjitha nevojat e komunikimit gjatë një muaji.


Pakon me KREJT  i plotëson të gjitha nevojat tuaja individuale me minuta dhe sms kombëtare, internet 3G e 4G si dhe së bashku me të gjitha këto ju do ta merrni FALAS një BATERI.

Për më tepër për të gjithë ju që e keni apo e bleni numrin e ri të Z Mobile, PAKON me KREJT mund ta aktivizoni vetëm duke i vizituar dyqanet zyrtare të Z Mobile.

*Validiteti i Pakos është 1 MUAJ dhe oferta është PROMOCIONALE.

 

« Të gjitha ofertat