PrepaidPakot Prepaid

Aktivizo pakon PA LIMIT duke e shtypur kodin *135*2*30# me validitet 1 muaj dhe komunikoni me të gjith operatorët kombëtar si dhe internet 3G/4G PA LIMIT për vetëm 3€.


*Oferta është PROMOCIONALE

« Të gjitha ofertat