PrepaidPakot Prepaid

Zgjedh njërën prej pakove me minuta, sms dhe internet 3G e 4G për telefonin tuaj.

Pako PA LIMIT

Aktivizo pakon PA LIMIT duke e shtypur kodin *135*2*30# me validitet 1 muaj dhe komunikoni me të gjith operatorët kombëtar si dhe internet 3G/4G PA LIMIT për vetëm 3€.
 • min kombëtar PA LIMIT
 • sms kombëtar PA LIMIT
 • internet 3G/4G PA LIMIT

Komuniko shumë dhe lirë!

 • *135*2*01# për 7 ditë 1 GB + 1 GB FALAS = 1 € (2GB TOTAL)
 • *135*2*02# për 14 ditë 2 GB + 2 GB FALAS =2 € (4GB TOTAL)
 • *135*2*03# për 30 ditë 4 GB + 4 GB FALAS = 4 € (8GB TOTAL)

Pako 24 orëshe

Më e lira telefoni ka vendosë për 24 orë me ju gëzu, vetëm 50 cent ka me t'kushtu, Internet 4G PA LIMIT me shpenzu..
 • 0.50€
 • Internet 3G/4G PA LIMIT
 • 24 orë

E Enjte me Z Mobile

Dita e enjte në Cineplexx do të jetë E Enjte Z Mobile! Dërgo SMS në numrin 50666 me tekstin: Z Mobile 2D apo Z Mobile 3D dhe përfito:
 • Çdo të enjte BILETËN e dytë FALAS

Pako me KREJT

Z Mobile ofron pako për të gjithë, pakon e cila i përmbush të gjitha nevojat e komunikimit gjatë një muaji.

 • 1000 min/sms kombëtar
 • 10GB internet 3G/4G
 • FALAS BATERI
 • për vetëm 10€ në muaj

INTERNET NË BREGDET

Lidhu me Eagle Mobile dhe përfito internet 3G kudo në Shqipëri. Aktivizo pakon me SMS në numrin 50666 me tekstin "BREGDET" dhe përfito :

 • 3.5€ / 8 ditë / 2GB internet 3G
 • Roaming 15 cent/min 3 cent/sms

Më e lira telefoni

Për çdo numër të ri e ke FALAS një BATERI, 5 euro kredi edhe 10GB internet 3G e 4G.
 • 5€ Numri i Ri
 • 5€ Kredi
 • FALAS Bateri ( Power Bank )
 • 10GB internet 3G e 4G

Super Pako me Super Telefon

Blej Super Pako me Super Telefon prej 12 deri në 24 muaj duke i vizituar të gjitha dyqanet zyrtare të Z Mobile.

Internet në Roaming

Z Mobile ju ofron MODEM me Wi-Fi dhe Internet3G anembanë botës me çmimet më të ulëta në treg.
 • Pako 10E - 7 ditë
 • Pako 25E - 30 ditë
 • Pako 50E - 90 ditë

Fol vet i 10-ti

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin me 10 veta për 1 jave, 2 javë apo 4 javë FALAS!
 • 1€ - një javë falas - Aktivizo duke shtypur: *135*2*04#
 • 2€ - dy javë falas - Aktivizo duke shtypur: *135*2*05#
 • 3€ - katër javë falas - Aktivizo duke shtypur: *135*2*06#