PrepaidFol me 10

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin me shumë persona me çmime të përgjysmuara.

Kjo pako mundëson komunikimin me 10 veta në rreth për të gjithë përdoruesit prepaid, me çmim 4 cent në minut dhe vetëm 2 cent për SMS që do ti shfytëzoni gjatë gjithë kohës me miqtë dhe familjarët tuaj. Për më tepër, shfrytëzoni mundësinë e bisedave me orare të ulëta dhe ekstra të ulëta duke biseduar me çmime nga 50% deri në 75% më lirë..

Super Pako me Super Telefon

Blej Super Pako me Super Telefon prej 12 deri në 24 muaj duke i vizituar të gjitha dyqanet zyrtare të Z Mobile.

Blej mirë e lirë

Blej mirë e lirë
 • 3€ SIM Kartela Z Mobile
 • 3€ Mbushje
 • 2 Javë FALAS me krejt numrat e Z Mobile

Z Mobile Meny

Aktivizo pakon Z Mobile Meny duke e shtypur kodin *135*2*30# me validitet 10 ditë dhe komunikoni me të gjith operatorët kombëtar për vetëm 3€.
 • 100 min kombëtar
 • 100 sms kombëtar
 • 500 mb internet

Pako Diaspora

Z Mobile ofron për të gjithë bashkatdhetarët pakon e cila i përmbush të gjitha nevojat e komunikimit gjatë qëndrimit në vendlindje.

 • 300 min kombëtar 300 sms kombëtar
 • 60 min ndërkombëtar 60 sms ndërkombëtar
 • internet PA LIMIT për vetëm 9.90€ në muaj

Internet në Roaming

Z Mobile ju ofron MODEM me Wi-Fi dhe Internet3G anembanë botës me çmimet më të ulëta në treg.
 • Pako 10E - 7 ditë
 • Pako 25E - 30 ditë
 • Pako 50E - 90 ditë

Fol vet i 10-ti

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin me 10 veta për 1 jave, 2 javë apo 4 javë FALAS!
 • 1€ - një javë falas - Aktivizo duke shtypur: *135*2*04#
 • 2€ - dy javë falas - Aktivizo duke shtypur: *135*2*05#
 • 3€ - katër javë falas - Aktivizo duke shtypur: *135*2*06#