Postpaid

Pako S

Fol me Zë

Me vetëm 10€ në muaj, ju mund të flisni me të gjithë operatorët kombëtar për 200 minuta, 200 SMS dhe 1GB internet 3G/4G. Edhe nëse flisni më shumë se minutat e parapaguar, Z Mobile ju ofron çmime të pakrahasueshme në tregun e Kosovës. Kushtet që duhen të plotësohen për tu bërë Postpaid Individual janë: –…

Pako M

Thuaje me zë

Për vetëm 15€ në muaj, ju mund të flisni me të gjithë operatorët kombëtar për 400 minuta, 400 SMS dhe 2GB internet 3G/4G. Edhe nëse flisni më shumë se minutat e parapaguar, Z Mobile ju ofron çmime të pakrahasueshme në tregun e Kosovës. Kushtet që duhen të plotësohen për tu bërë Postpaid Individual janë: –…

Pako L

Shprehu me Zë

Nëse jeni përdorues i rregullt i telefonisë, kjo pako është për ju. Me vetëm 20 EURO në muaj, ju mund të flisni me të gjithë operatorët kombëtar për 700 minuta, 700 SMS dhe 3GB internet 3G/4G. Për më tepër, nëse i shpenzoni të gjitha minutat e parapaguar, Z Mobile ju jep mundësinë të vazhdoni të…

Fol 1500

Komuniko me Zë

Nëse jeni përdorues i rregullt i telefonisë, kjo pako është për ju. Me vetëm 30 EURO në muaj, ju mund të flisni me të gjithë përdoruesit e Z mobile dhe Vala për 1500 minuta kohë bisede dhe 500 SMS si dhe 150 minuta drejte Ipko. Për më tepër, nëse i shpenzoni të gjitha minutat e…