PostpaidPako S

Pako S

Fol me Zë

 

1Banner-970x250

 

Nënshkruani kontratë prej 12 apo 24 muaj dhe përfitoni minuta, sms dhe internet 3G/4G me të gjithë operatorët në Kosovë.

Me vetëm 10€ në muaj, ju mund të flisni me të gjithë operatorët kombëtar për 500 minuta, 500 SMS dhe 5GB internet 3G/4G. Edhe nëse flisni më shumë se minutat e parapaguar, Z Mobile ju ofron çmime të pakrahasueshme në tregun e Kosovës.

 

Kushtet që duhen të plotësohen për tu bërë Postpaid Individual janë:

– Kontratë e Punës
– Çarkullimi bankar 3 muajt e fundit (Vërteton mbulimin e shpenzimeve)
– Kopja e letërnjoftimit
– Në rast se është biznes Çertifikatën e Biznesit.
– Numrin e Xhillollogaris Bankare në rast se ju kërkohet.