Postpaid

Së pari zgjidhni pakon

[POSTPAID] Informata tjera (postpaid)

Zona/Shteti Tarifa e rregulltë Tarifa e ultë SMS Tarifa
Zone 1 0.41 € 0.33 € 0.10 €
Zone 2 0.48 € 0.38 € 0.10 €
Zone 3 0.48 € 0.38 € 0.10 €
Zone 4 0.79 € 0.69 € 0.10 €
Zone 5 1.21 € 1.99 € 0.10 €
Zone 6 1.63 € 1.32 € 0.10 €
Zone 7 1.63 € 1.32 € 0.10 €
Zone 8 6.78 € 6.70 € 0.10 €

[POSTPAID] Informata tjera

Jam në Thërras në Pranuesi SMS Tarifa Internet 1 MB
Vendi i vizituar Kosovë Vende tjera
Shqiperi (Plus) 0.43/0.73 0.43/0.73 Varesisht nga operatori 0.22 0.16 6.25
Mal të Zi (Telenor) 0.78 1.03 2.03 0.30 0.22 1.72
Maqedoni (VIP dhe T-mobile) 0.78 0.78 2.03 0.26 0.22 1.72
Turqi (Turkcell) 1.72 1.72 2.59 0.35 0.26 1.72
Zvicer (Orange dhe Swiscom) 0.78 1.03 2.03 0.30 0.22 1.72
Zona Rajon 1.03 1.51 2.50 0.43 0.43 10.00
Zona Europe 0.60 0.60 2.50 0.30 0.26 6.29
Zona Vendet tjera 2.03 2.50 3.02 0.78 0.52 10.00
* këto çmime nuk e kanë të llogaritur TVSH-në dhe janë te gjitha në Euro

Shtetet e Zonës

Rajon Zone

Shqiperi, Maqedoni, Mali i Zi, Zvicer

Europe Zone

 • ANDORRA (+376)
 • ARMENIA (+374)
 • AUSTRIA (+43)
 • AZERBAIJAN, REP OF (+994)
 • BELARUS (+375)
 • BELGIUM (+32)
 • BOSNIA HERZEGOVINA (+387)
 • BULGARIA (+359)
 • CROATIA (+385)
 • CYPRUS (+357)
 • CZECH REPUBLIC (+420)
 • DENMARK (+45)
 • ESTONIA (+372)
 • FINLAND (+358)
 • FRANCE (+33)
 • GEORGIA (+995)
 • GERMANY (+49)
 • GREECE (+30)
 • HUNGARY (+36)
 • ICELAND (+354)
 • IRELAND (+353)
 • ITALY (+39)
 • LATVIA (+371)
 • LIECHTENSTEIN (+423)
 • LITHUANIA (+370)
 • LUXEMBOURG (+352)
 • MALTA (+356)
 • MOLDOVA, REPUBLIC OF (+373)
 • MONACO (PRINCIPALITY OF) (+377)
 • NETHERLANDS (+31)
 • NORWAY (+47)
 • POLAND (+48)
 • PORTUGAL (+351)
 • ROMANIA (+40)
 • SAN MARINO, Republic of (+378)
 • SERBIA (+381)
 • SERBIA MOBILE (+3816)
 • SLOVAKIA (+421)
 • SLOVENIA (+386)
 • SPAIN (+34)
 • SWEDEN (+46)
 • TURKEY (+90)
 • UKRAINE (+380)
 • UNITED KINGDOM (+44)
 • VATICAN (+379)
Harta interaktive e zonave të zgjedhura