PrepaidPakot Prepaid

Lidhu me Eagle Mobile dhe përfito internet 3G kudo në Shqipëri. Aktivizo pakon me SMS në numrin 50666 me tekstin "BREGDET" dhe përfito :


Kjo pako ju mundëson që pushimet tuaja në Shqipëri t’i kaloni me internet 3G dhe të komunikoni në drejtim të Kosovës, me të gjithë operatorët vendor.

 

Për ta përdorur internetin 3G kudo në Shqipëri dhe pakon ROAMING ju duhet ta konfiguroni telefonin tuaj si më poshtë :

  • Lidhuni me operatorin Eagle Mobile
  • Cellular Data – ON
  • Voice & Data – 3G
  • Data Roaming – ON

VINI RE : Për t’ju funksionuar interneti në mobil, lidhuni manualisht me operatorin e lartëcekur posa të hyni në Shqipëri.

« Të gjitha ofertat