PrepaidPakot Prepaid

Z Mobile ju ofron MODEM me Wi-Fi dhe Internet3G anembanë botës me çmimet më të ulëta në treg.


Wifi Hotspot është një pajisje (MODEM) e cila mund të përdoret jashtë shtetit të Kosovës (Roaming) për përdorim të internetit.

Ky internet është i rrjetit 3G/4G . Z Mobile ju ofron pako me super çmime, në mbi 80 shtete të botës.

MODEM Wi-Fi  mund të lidhni deri në 10 pajisje (tablet, telefon, laptop)etj.

Çmimi i këtij produkti (modem) është 50€, ku këtu janë të përfshime pajisja me 25€ kredi (SIM Kartela).

Informata rreth produktit:

 •   Pasi që ta keni blerë produktin, duhet ta hapni llogarinë duke ndjekur këto hapa:
  1. Shypni dhe mbani butonin O deri sa Wifi modemi të ndizet.
   2.      Me Tabletin/Telefonin e mençur/Laptopin tuaj zgjidhni rrjetin Wifi: Z-Mobile.
   3.      Shëno fjalkalimin që gjeni duke larguar kapakun e WiFi Modemit (WiFi key).

Pasi të jeni lidhur me Modem Wi-Fi vizito faqen ⬇ për ta hapur llogarinë (account)

 https://roaming-data.zmobileonline.com

Si të hapet llogaria?

Pasi ta keni hapur/klikuar https://roaming-data.zmobileonline.com ju hapet një faqe e Re (Selfcare) ku ju duhet të:

 • Shënoni emrin e përdoruesit, fjalëkalimin dhe email adresën tuaj për tu kyçur në llogarinë tuaj nga çdo pajisje. Ju mund ta përdorni këtë llogari për të kontrolluar gjendjen (BILANCIN) dhe poashtu ta rimbushni llogarinë tuaj.

Pakot e Internetit ne Roaming

 • €10
  7 days
 • €25
  30 days
 • €50
  90 days

Euro Pako

EUROPE

 • EuroPassPlus
  1GB – 15 dite
  €25
 • EuroPass
  1GB – 15 dite
  €20
 • France
  1GB – 15 dite
  €14
 • Spain
  1GB – 15 dite
  €19
 • Switzerland
  1GB – dite
  €19
 • UK
  1GB – 15 dite
  €12

EuroPassPlus: Austria, Belarus, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Iceland, Ireland, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United-Kingdom

EuroPass: perfshihen te gjitha shtetet e  EuroPass+ perveq Germany, The Netherlands and Turkey

Azia

 • AziaPass
  1GB – 15 Dite
  €39
 • Taiwan
  1GB – 15 Dite
  €10

AziaPass: Cambodia, Hong Kong, India, Macao, Malaysia, Singapore, Taiwan, Thailand, Vietnam

Amerika Latine

 • Brazil
  1GB – Dite
  €49

*VINI RE Për t’ju funksionuar interneti3G apo për ta përdorur MODEM Wi-Fi duhet të jeni jashtë teritorit të Kosovës.

« Të gjitha ofertat