PrepaidPakot Prepaid


Z Mobile vjen me SUPER DATA PAKO me ÇMIME FANTASTIKE. Pakot kanë valditet 7, 14 dhe 30 DITË. Për më shumë, për çdo pako të blerë ju merrni FALAS dyfishin e GB që paguani.

Z Mobile ofron internet në mobil 3G/4G në të gjithë territorin e Kosovës.

Për të shfrytëzuar internetin në mobil ju duhet të keni pajisje që përkrah internetin 3G dhe 4G, si edhe duhet të keni të konfiguruar telefonin tuaj.

Nëse ke pajisje iOS: kliko këtu. Nëse ke pajisje ANDROID: kliko këtu.

Zgjedh njërën nga pakot dhe shfleto përmbajtje, komuniko me më të dashurit tuaj dhe rri gjithmonë ONLINE në telefonin tuaj.

*Për më shumë informata vizitoni dyqanin më të afërt të Z Mobile apo kontaktoni qendrën e thirrjeve 045 500500.

« Të gjitha ofertat