PrepaidPakot Prepaid

Vikendet FALAS me Z mobile


Për vetëm 1€ fol PA LIMIT me të gjithë numrat e Z mobile dhe përfito 10 MIN + 30 SMS FALAS me të gjithë operatorët kombëtar për një vikend.

Aktivizo duke shtypur: *135*02*51#

Për vetëm 3€, fol çdo vikend PA LIMIT për 1 muaj, me gjithë numrat e Z mobile dhe përfito 30 MIN + 60 SMS FALAS me gjithë operatorët kombëtar për të gjitha vikendet brenda 1 muaji.

Aktivizo duke shtypur: *135*02*50#

« Të gjitha ofertat