PrepaidPakot Prepaid

Për çdo numër të ri e ke FALAS një BATERI, 5 euro kredi edhe 10GB internet 3G e 4G.


Z Mobile për çdo numër të ri ofron internet të shpejtë 3G/4G dhe FALAS bateri plus 5 euro kredi.

Që ta përjetoni shpejtësinë e vërtetë 4G ju duhet ta keni telefonin e mençur që e përkrah internetin dhe SIM kartelë 4G.

Pasi interneti super i shpejtë 4G ju shpenzon shumë më shumë bateri, Z Mobile përveç 5 euro kredi dhe 10GB internet 3G e 4G, ju ofron edhe FALAS bateri ( karikues/mbushës ) me kapacitet 2200 mAh. Baterin e merrni së bashku me numër të Ri në të gjitha dyqanet zyrtare të Z Mobile.

Në rast i  shpenzoni 10GB internet 3G/4G, ju mund ta aktivizoni njërën prej pakove aktuale për internet duke i shtypur kodet:

  • *135*2*01# për   7   ditë 1 GB + 1 GB FALAS =  1 € (2GB TOTAL)
  • *135*2*02# për 14  ditë 2 GB + 2 GB FALAS = 2 € (4GB TOTAL)
  • *135*2*03# për 30 ditë 4 GB + 4 GB FALAS = 4 € (8GB TOTAL)

 

* Nëse nuk i keni shpenzuar 10GB internet 3G/4G, atëherë në momentin që e aktivizoni njërën prej tri pakove, megabajtët e mbetur ju mbledhën me megabajtët e lartëcekur.

Për të shfrytëzuar internetin 3G/4G në mobil, ju duhet ta konfiguroni telefonin tuaj.

Nëse ke pajisje iOS: kliko këtu. Nëse ke pajisje ANDROID: kliko këtu.

*Te APN në vend se ta shkruani z-int e bëni z-4g

Për ta kontrolluar llogarinë tuaj të megabajtëve duhet të shtypni *101#, dhe më pas do të shfaqet shuma totale e megabajtët.

*Oferta është PROMOCIONALE.

« Të gjitha ofertat