PrepaidFol me 10

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin me shumë persona me çmime të përgjysmuara.

Kjo pako mundëson komunikimin me 10 veta në rreth për të gjithë përdoruesit prepaid, me çmim 4 cent në minut dhe vetëm 2 cent për SMS që do ti shfytëzoni gjatë gjithë kohës me miqtë dhe familjarët tuaj. Për më tepër, shfrytëzoni mundësinë e bisedave me orare të ulëta dhe ekstra të ulëta duke biseduar me çmime nga 50% deri në 75% më lirë..

Pako 24 orëshe

Më e lira telefoni ka vendosë për 24 orë me ju gëzu, vetëm 50 cent ka me t'kushtu, Internet 4G PA LIMIT me shpenzu..
 • 0.50€
 • Internet 3G/4G PA LIMIT
 • 24 orë

Më e lira telefoni

Për çdo numër të ri e ke FALAS një BATERI, 5 euro kredi edhe 10GB internet 3G e 4G.
 • 5€ Numri i Ri
 • 5€ Kredi
 • FALAS Bateri ( Power Bank )
 • 10GB internet 3G e 4G

Komuniko shumë dhe lirë!

 • *135*2*01# për 7 ditë 1 GB + 1 GB FALAS = 1 € (2GB TOTAL)
 • *135*2*02# për 14 ditë 2 GB + 2 GB FALAS =2 € (4GB TOTAL)
 • *135*2*03# për 30 ditë 4 GB + 4 GB FALAS = 4 € (8GB TOTAL)

Pako Diaspora

Z Mobile ofron për të gjithë bashkatdhetarët pakon e cila i përmbush të gjitha nevojat e komunikimit gjatë qëndrimit në vendlindje.

 • 600 min kombëtar 600 sms kombëtar
 • 6 GB internet 3G
 • për vetëm 9.90€ në muaj

INTERNET NË BREGDET

Lidhu me Eagle Mobile dhe përfito internet 3G kudo në Shqipëri. Aktivizo pakon me SMS në numrin 50666 me tekstin "BREGDET" dhe përfito :

 • 3.5€ / 8 ditë / 2GB internet 3G
 • Roaming 15 cent/min 3 cent/sms

Super Pako me Super Telefon

Blej Super Pako me Super Telefon prej 12 deri në 24 muaj duke i vizituar të gjitha dyqanet zyrtare të Z Mobile.

Z Mobile Meny

Aktivizo pakon Z Mobile Meny duke e shtypur kodin *135*2*30# me validitet 10 ditë dhe komunikoni me të gjith operatorët kombëtar për vetëm 3€.
 • 100 min kombëtar
 • 100 sms kombëtar
 • 500 mb internet

Internet në Roaming

Z Mobile ju ofron MODEM me Wi-Fi dhe Internet3G anembanë botës me çmimet më të ulëta në treg.
 • Pako 10E - 7 ditë
 • Pako 25E - 30 ditë
 • Pako 50E - 90 ditë

Fol vet i 10-ti

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin me 10 veta për 1 jave, 2 javë apo 4 javë FALAS!
 • 1€ - një javë falas - Aktivizo duke shtypur: *135*2*04#
 • 2€ - dy javë falas - Aktivizo duke shtypur: *135*2*05#
 • 3€ - katër javë falas - Aktivizo duke shtypur: *135*2*06#