PrepaidPakot Prepaid

Blej Super Pako me Super Telefon prej 12 deri në 24 muaj duke i vizituar të gjitha dyqanet zyrtare të Z Mobile.


Vizitoni dyqanet zyrtare të Z Mobile dhe bleni SUPER PAKO me SUPER TELEFON pasi janë të destinuara për nevojat tuaja individuale, me minuta/sms dhe internet në mobil. Minutat dhe SMS mund t’i shfrytëzoni me të gjithë operatorët në Kosovë. Varësisht cilën pako dhe telefon e zgjedhni, ju keni mundësi që duke lidhur marrëveshje me Z Mobile për 12 apo 24 muaj, të njejtën pako ta bleni me çmim super të ulët.

Për shembull, pakon 150min/sms kombëtar dhe 1.5 GB internet për 24 muaj duhet ta paguani çdo muaj nga 8 Euro, kurse të njejtën pako nëse dëshironi ta bleni për 12/muaj, duhet ta paguani nga 16 Euro.

VËMENDJE: Nëse e përzgjedhni ta bleni një Super Pako për 12/muaj, minutat/sms dhe internetin do t’i pranoni për dy vite radhazi, pasi vetëm pagesën për pako dhe telefon e bëni për 12/muaj.

SUPER Pako me SUPER Telefon 24/muaj

Super Pako 150
8 EUR
Super Pako 400
10 EUR
Super Pako 600
15 EUR
Super Pako 1000
20 EUR
Super Pako 1500
35 EUR
Super Pako 3000
50 EUR
150 minuta kombetar 150 sms kombetar 1.5 GB internet 400 minuta kombetar 400 sms kombetar 2 GB internet 600 minuta kombetar 600 sms kombetar 3 GB internet 1000 minuta kombetar 1000 sms kombetar 5 GB internet 1500 minuta kombetar 1500 sms kombetar Internet Pa limit 3000 minuta kombetar 3000 sms kombetar Internet Pa Limit
Cubot Rainbow 2 Cubot Echo Cubot Dinosaur
Samsung J3 2016
Cubot S550 Pro
Samsung J5 Samsung A5 Samsung S7

 

SUPER Pako me SUPER Telefon 12/muaj

Super Pako 150
16 EUR
Super Pako 400
20 EUR
Super Pako 600
30 EUR
Super Pako 1000
40 EUR
Super Pako 1500
70 EUR
Super Pako 3000
100 EUR
150 minuta kombetar 150 sms kombetar 1.5 GB internet 400 minuta kombetar 400 sms kombetar 2 GB internet 600 minuta kombetar 600 sms kombetar 3 GB internet 1000 minuta kombetar 1000 sms kombetar 5 GB internet 1500 minuta kombetar 1500 sms kombetar Internet Pa Limit 3000 minuta kombetar 3000 sms kombetar Internet Pa Limit
Cubot Rainbow 2 Cubot Echo Cubot Dinosaur
Samsung J3 2016
Cubot S550 Pro
Samsung J5 Samsung A5 Samsung S7

Si ta nënshkruajë kontratën me Z Mobile?

  1. Nëse dëshironi të merrni njërën prej pakove atëherë duhet të jeni klient Privat – Prepaid Individual apo klient i ri.
  2. Nëse nuk posedoni numër të Z Mobile, duhet ta bleni atë ( 3Euro) pastaj ta lidhni marrëveshjen për Super Pako me Super Telefon, në dyqanet zyrtare të Z Mobile.
  3. Para se t’i vizitoni dyqanet zyrtare të Z Mobile për ta lidhur marrëveshjen, ju fillimisht duhet ta plotësoni një deklaratë/dokument.
  4. Shkarko dokumentin/deklaratën duke klikuar KËTU
  5. Me rastin e plotësimit të kësaj Deklarate, drejtohuni tek dyqani më i afërt i Z Mobile, pasi e njëjta bëhet pjesë integrale e Kontratës për abonim në sherbimin e telefonisë mobile me faturim mujore me “SUPER PAKOT” për përdorues privat – prepaid individual, e nënshkruar në mes të Përdoruesit dhe Z Mobile.

 

*Me rastin e nënshkrimit të kësaj Deklarate, e njëjta bëhet pjesë integrale e Kontratës për abonim në sherbimin e telefonisë mobile me faturim mujor me “SUPER PAKOT” për përdorues privat – prepaid individual, e nënshkruar në mes të Përdoruesit dhe Z Mobile.

« Të gjitha ofertat