PrepaidFol me 5

Fol me 5

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin gjatë.

Kjo pako përmban 5 numra të cilët janë të gatshëm në rreth. Është e përshtatshme për familje dhe biznese të vogla të cilët dëshirojnë t’i kontrollojnë shpenzimet më lehtë. Të gjithë përdoruesit e kësaj pakoje mund të bisedojnë brenda rrethit me vetëm 2 cent dhe të dërgojnë mesazhe SMS vetëm me 1 cent, pa limit kohor. Për më tepër, shfrytëzoni mundësinë e bisedave me tarifë të ulët dhe extra të ulët duke biseduar me çmime nga 50% deri në 75% më lirë.