Prepaid

Pakot Roaming për Internet në Mobil

Jeni duke planifikuar të udhëtoni jashtë shtetit për biznes apo për pushime dhe po kërkoni një mënyrë për t’i ruajtur kontaktet me të gjithë?

Z Mobile ju ofron MODEM Wi-Fi dhe interenet në roaming 3G anembanë botës me çmimet më të ulëta në treg. Varësisht vendit ku planifikoni të udhëtoni, Z Mobile ju ofron pakot që ju shërbejnë më së miri nevojave tuaja.

Europe
1GB – 15 Days – 25€
Austria
Belarus
Belgium
Bulgaria
Croatia
Cyprus
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Hungary
Iceland
Ireland
Latvia
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Macedonia
Malta
Montenegro
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Serbia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
UK
Ukraine
Canary Islands
Balearic Islands
Madeira
Azores
Asia
1GB – 15 Days – 39€
Brunei
Cambodia
Hong Kong
India
Iran
Kazakhstan
Macau
Malaysia
Mongolia
Myanmar
Philippines
Saint Martin
Singapore
Taiwan
Thailand
Vietnam
America
1GB – 15 Days – 99€
Brazil
Canada
USA
Porto Rico
US virgin islands
Alaska
Hawaii
Mexico
Africa / Middle East
1GB – 15 Days – 49€
Algeria
Egypt
Israel
Ivory Coast
Madagascar
Carribean
1GB – 15 Days – 29€
Guadeloupe
Martinique
Saint Martin
French Guiana
Saint Barths
Oceania
1GB – 15 Days – 19€
New Zealand
Papua New Guinea
Solomon islands