Klient i ri

Nuk keni nevojë të nënshkruani kontratë, për t'u bërë shfrytëzues Prepaid i Z Mobile

Llogarinë tuaj mund ta menaxhoni më lehtë duke e mbushur atë sa herë të doni dhe kur të doni përmes kartelave gërvishëse të cilat gjenden në të gjitha dyqanet e Z mobile dhe tek distributorët anembanë Kosovës.

Për më tepër, të gjithë shfrytëzuesit prepaid, përveç që i kanë të gjitha funksionet e prepaid, ata mund t’i shfrytëzojnë të gjitha shërbimet që ofrohen, siç janë transferimi i të hollave, ndryshimi i paketave dhe modifikimi i listës Familja dhe Miqtë.