Njoftim për klientët e Z Mobile - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

Njoftim për klientët e Z Mobile

27 Nëntor 2014

Zmobile njoftonë të gjithë konsumatorët se është lancuar në treg oferta më e re më të cilën mund të folni pa Limit brenda vikendeve.

Për vetëm 1€ fol me PA LIMIT me të gjithë numrat e Z mobile dhe përfito 10 MIN + 30 SMS FALAS me të gjithë operatorët kombëtar për një javë.

Aktivizo duke shtypur: *135*02*51#

Për vetëm 3€, fol çdo vikend PA LIMIT, për 1 muaj, me gjithë numrat e Z mobile dhe përfito 30 MIN + 60 SMS FALAS me gjithë operatorët kombëtar për një muaj.

Aktivizo duke shtypur: *135*02*50#