INTERNET NË BREGDET

INDIVIDUALE / PREPAID

INTERNET NË BREGDET

Lidhu me Eagle Mobile (ALBtelecom)  dhe përfito internet 3G kudo në Shqipëri. Aktivizo pakon me SMS në numrin 50666 me tekstin “BREGDET” dhe përfito :

  •  3.5€ / 8 ditë / 2GB internet 3G
  •  Roaming 15 cent/min 3 cent/sms (me krejt operatorët në Kosovë)

Kjo pako ju mundëson që pushimet tuaja në Shqipëri t’i kaloni me internet 3G dhe të komunikoni në drejtim të Kosovës, me të gjithë operatorët vendor.

Për ta përdorur internetin 3G kudo në Shqipëri dhe pakon ROAMING ju duhet ta konfiguroni telefonin tuaj si më poshtë:

  • Lidhuni me operatorin Eagle Mobile (ALBtelecom)
  • Cellular Data – ON
  • Voice & Data – 3G
  • Data Roaming – ON

VINI RE : Për t’ju funksionuar interneti në mobil, lidhuni manualisht me operatorin e lartëcekur posa të hyni në Shqipëri.

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe