Pako me Internet 3G dhe 4G - Z Mobile

Pako me Internet 3G dhe 4G

INDIVIDUALE / PREPAID

Pako me Internet 3G dhe 4G

  •  *135*2*01# për 7 ditë 1 GB + 1 GB FALAS = 1 € (2GB TOTAL)
  •  *135*2*02# për 14 ditë 2 GB + 2 GB FALAS =2 € (4GB TOTAL)
  •  *135*2*03# për 30 ditë 4 GB + 4 GB FALAS = 4 € (8GB TOTAL)

Z Mobile vjen me SUPER DATA PAKO me ÇMIME FANTASTIKE. Pakot kanë valditet 7, 14 dhe 30 DITË. Për më shumë, për çdo pako të blerë ju merrni FALAS dyfishin e GB që paguani.

Z Mobile ofron internet në mobil 3G/4G në të gjithë territorin e Kosovës.

Për të shfrytëzuar internetin në mobil ju duhet të keni pajisje që përkrah internetin 3G dhe 4G, si edhe duhet të keni të konfiguruar telefonin tuaj.

Nëse ke pajisje iOS: kliko këtu. Nëse ke pajisje ANDROID: kliko këtu.

Zgjedh njërën nga pakot dhe shfleto përmbajtje, komuniko me më të dashurit tuaj dhe rri gjithmonë ONLINE në telefonin tuaj.

*Për më shumë informata vizitoni dyqanin më të afërt të Z Mobile apo kontaktoni qendrën e thirrjeve 045 500500.

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe