Pako M

INDIVIDUALE / POSTPAID

Pako M

Nënshkruani kontratë prej 12 apo 24 muaj dhe përfitoni minuta, sms dhe internet 3G/4G me të gjithë operatorët në Kosovë.

Për vetëm 15€ në muaj, ju mund të flisni me të gjithë operatorët kombëtar për 700 minuta, 700 SMS dhe 7GB internet 3G/4G. Edhe nëse flisni më shumë se minutat e parapaguar, Z Mobile ju ofron çmime të pakrahasueshme në tregun e Kosovës.

Kushtet që duhen të plotësohen për tu bërë Postpaid Individual janë:

  • Kontratë e Punës
  • Çarkullimi bankar 3 muajt e fundit ( Vërteton mbulimin e shpenzimeve )
  • Kopja e letërnjoftimit
  • Në rast se është biznes Çertifikatën e Biznesit.
  • Nr e Xhillollogaris Bankare në rast se ju kërkohet.

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe