Rimbush dhe Fito - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

Rimbush dhe Fito

20 Maj 2016

Rimbush dhe Fito 50% zbritje në të gjitha dyqanet e Z Mobile.

Per çdo mbushje apo aktivizim të ofertave të Z Mobile në vlerat 10€, 20€, 25€ dhe 30€ perfitoni zbritje në të gjitha aksesorët për telefona 50%.

Në rast se bëni blerje prej 10€ deri në 19€ apo aktivizoni oferta në vlerat e caktuara fitoni zbritje 50% në këta aksesorë :

  • USB Dore                    – 5.39€ – 50% zbritje = 2.69€
  • USB me Dritë             – 2.59€ – 50% zbritje = 1.29€
  • Power Bank                – 5.49€ – 50% zbritje = 2.75€
  • Ndëgjuese & KUFJE – 4.10€ – 50% zbritje = 2.05€

 

Në rast se bëni blerje apo aktivizoni oferta në vlerat 20€ e më shumë ju përfitoni zbritje 50% në këta aksesorë :

  • Solar Power Bank        – 11.99€ – 50% zbritje = 5.99€
  • Selfie Stick / Shtag      – 5.99€ – 50% zbritje = 2.99€
  • Bluetooth Speaker       – 14.90€ – 50% zbritje = 7.45€

Vizitoni dyqanet tona dhe informohuni rreth produkteve/aksesoreve dhe performancat e tyre.