Lajme dhe njoftime

Z mobile ka hapur dyqanin e katërt në qytetin e Prishtinës

29 Gusht 2013

Sot me datën 29 gusht, Z mobile ka hapur dyqanin e tretë në qytetin e Prishtinës, duke zgjeruar në këtë mënyrë rrjetin e dyqanave për të qenë sa më afër konsumatorëve të vet.

Dyqani I sapohapur hapet në Prishtinë, gjendet në rrugën Ilir Konushevci 71 (afër Xhamis së Llapit)