Lajme dhe njoftime

Z mobile ka hapur dyqanin e parë në qytetin e Klinës

08 Korrik 2013

Sot me datën 8 korrik, Z mobile ka hapur dyqanin e parë në qytetin e Klinës, duke e zgjeruar në këtë mënyrë rrjetin e dyqaneve për të qenë sa më afër konsumatorëve të vet.
Dyqani i sapohapur në Klinë, gjendet në qendër të qytetit, afër Kuvendit Komunal.