Lajme dhe njoftime

Z mobile ka hapur dyqanin e parë në qytetin e Podujevës

29 Gusht 2013

Sot me datën 29 gusht, Z  mobile ka hapur dyqanin e tretë në qytetin e Podujevës, duke zgjeruar në këtë mënyrë rrjetin e dyqanave për të qenë sa më afër konsumatorëve të vet.

Dyqani i sapohapur hapet në Podujevë, gjendet në rrugën Zahir Pajaziti nr. 2 (përball bankës BKT) 71.