Lajme dhe njoftime

Z mobile ka hapur dyqanin e tretë në qytetin e Gjilanit

27 Gusht 2013

Sot me datën 27 gusht, Z mobile ka hapur dyqanin e tretë në qytetin e Gjilanit, duke zgjeruar në këtë mënyrë rrjetin e dyqanave për të qenë sa më afër konsumatorëve të vet.
Dyqani I sapohapur në Gjilan, gjendet në qendrën tregatre Agmia Center, rr Marie Shllaku nr. 72.