Lajme dhe njoftime

Z Mobile lanson ofertën e re Vet i 10-ti

26 Qershor 2013

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin me 10 veta për 1 javë, 2 javë apo 4 javë FALAS

Të gjithë përdoruesit e paketave prepaid mund të  administrojnë rrethin e tyre “Vet i 10-ti” për të shikuar apo modifikuar  listën e numrave të regjistruar.

Për të realizuar këtë mundësi, ju duhet të shtypni numrat e mëposhtëm:

Për të shikuar listën e numrave të regjistruar, shtypni *131*#
Për të hequr një numër nga rrethi juaj, shtypni *131*1* Numri i kërkuar #
Për të shtuar një numër në rrethin tuaj, shtypni*131*2* Numri i kërkuar #

Rrethin “Vet i 10-ti” mund ta modifikoni edhe përmes thirrjes së operatorit në numrin 888.

Dërgo 1€, 2€ apo 3€ dhe komuniko me 10 veta FALAS.