Biznes - Z Mobile

Biznes

Përfitoni nga shërbimi i personalizuar
që Z Mobile i ofron përdoruesve të bizneseve!

Mundësitë e ofruara nga

BIZNES PAKOT

Biznes pako ju mundëson komunikim te lirshem brenda biznesit tuaj, me cmimet me te uleta te ofruare ne tregun e Kosoves.

Komunikoni pa brenga duke menaxhuar buxhetin me lehtesi. Grupi i tarifave postpaid ju cakton tarifat per minutat e shpenzuara. Sa me shume numra postpaid qe perdorni ne biznesin tuaj, aq me mire do te jene bisedat tuaja jashte rrethit te biznesit.

Varesisht prej madhesise se biznesit qe keni, zgjedhni njeren nga pakot qe ofron Z Mobile dhe kurseni deri ne 30% m ne krahasim me operatoret tjere qe veprojne ne Kosove.

Per me teper,behuni me efektiv ne pune gjate kohes qe jeni ne levizje duke shfrytezuar internetin qe Z Mobile ofron per te gjitha biznes pakot.

Benefitet e biznes pakos

Mësoni më shumë rreth mundësive dhe përparësive të biznes pakos

deri në 30% më lirë

Reduktim i shpenzimeve mujore telefonike deri në 30% në krahasim me operatorët tjerë.

0% ndalesë administrative

Krijimi i rrethit për komunikim mes kolegëve pa pagesë – 0€.

KREDIA

Shfrytëzohet eksluzivisht per komunikim jashte rrethit te biznesit.

POST & PRE PAID

Paketa e kombinuar me numra postpaid dhe prepaid brenda një biznesi.

Çmimet e thirrjeve më të lira në treg.

FLEKSIBILITET

Në shpërndarjen e kredive për numrat prepaid brenda biznesit duke ofruar menaxhim të kredisë në bazë të nevojës së biznesit.

0% shpenzime administrative

duke përfshirë:

  • marrjen e numrave në fillim pa pagesë
  • shtimin e numrave në grup pa pagesë
  • faturën e detajizuar pa pagesë
  • ndërrimin e numrave pa pagesë
  • kalimin nga prepaid në postpaid the anasjelltas pa pagesë
  • nuk ka nevojë të bëhet pagesa e depozitës për nënshkrimin e kontratës

INTERNET

3G e 4G me çmime super të ulëta.

Si mund të bëheni pjesë e kësaj pakoje?

Udhëzimet si të bëni pakon e juaj unike sipas nevojave të biznesit tuaj

HAPI I PARË

Caktoni numrin e punëtorëve që do të jenë në këtë grup.

HAPI I DYTË

Vendosni se sa nga këta punëtorë do të jenë postpaid dhe sa prepaid.

HAPI I TRETË

Zgjedhni pakot individualisht për secilin punëtorë që do të jenë postpaid.

HAPI I FUNDIT

Të tre hapat e parë mund ti bëni personalisht apo edhe me ndihmën e agjentin tuaj personal pasi ta kontaktoni në 045-610-610 ose biznes_pako@zmobileonline.com me të cilin edhe mund ta finalizonin kontratën tuaj.

Prepaid

Z Mobile nuk ju ngarkon me pagesa mujore për t’u bërë pjesë e rrethit.

BIZNES POSTPAID

Nëse jeni person që flisni gjatë, mënyra postpaid është më e përshtatshme për ju. Paketat tona për postpaid ju mundësojnë të flisni pa brenga. Edhe nëse e kaloni limitin e minutave të parapaguar, të gjitha minutat shtesë kanë çmimet më të lira në tregun e Kosovës.

Nëse dëshironi të keni kontroll në shpenzimet mujore, ne ofrojmë zgjedhje për ju duke ju mundësuar të gjithë konsumatorëve të vendosin kufizim të shpenzimeve mujore dhe me çastin e arritjes së këtij kufizimi, Kujdesi për Klientë i Z Mobile do t’ju informojë juve për shumën e arritur.

Pako shtesë EXTRA

3€ = 3GB Internet 3G/LTE

5€ = 5GB Internet 3G/LTE

Këshilltari personal i Biznesit

Biznes pako ju mundëson komunikim te lirshëm brenda biznesit tuaj, me çmimet më të ulëta të ofruara në tregun e Kosovës.

Komunikoni pa brenga duke menaxhuar buxhetin me lehtësi. Grupi i tarifave postpaid ju cakton tarifat për minutat e shpenzuara. Sa më shumë numra postpaid që përdorni në biznesin tuaj, aq më mirë do të jenë bisedat tuaja jashtë rrethit të biznesit.

Varësisht prej madhësisë së biznesit që keni, zgjedhni njërën nga pakot që ofron Z Mobile dhe kurseni deri në 30% më lirë në krahasim me operatorët tjerë që veprojnë në Kosovë.

Për më tepër, bëhuni më efektiv në punë gjatë kohës që jeni në lëvizje duke shfrytëzuar internetin që Z Mobile ofron për të gjitha biznes pakot.

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe