Çmimet - Z Mobile

Çmimet

Pako S
Pako M
Pako L
Pako XL
Pako XXL
Informata tjera
 • TVSH është e përfshirë në çmim.
 • Dhjetë modifikimet e para të rrethit Fol me 10 janë pa pagesë, ndërsa më tutje çdo modifikim kushton 0.50 €
 • Modifikimi i rrethit Fol me 10 në këtë paketë është i lejuar.
 • Numrat pa pagesë janë: 045 500 500, 112, 92, 93, 94.
Zona/ShtetiTarifa e rregulltëTarifa e ultëSMS Tarifa
Zone 10.41 €0.33 €0.10 €
Zone 20.48 €0.38 €0.10 €
Zone 30.48 €0.38 €0.10 €
Zone 40.79 €0.69 €0.10 €
Zone 51.21 €1.99 €0.10 €
Zone 61.63 €1.32 €0.10 €
Zone 71.63 €1.32 €0.10 €
Zone 86.78 €6.70 €0.10 €
Informata tjera
 • TVSH është e përfshirë në çmime.
 • Pas minutit të parë, tarifimi bëhet çdo 15 sekonda.
 • Dërgimi i SMS mesazheve në të gjitha shtetet është 0.13 €
Zgjidhni vendin tuaj dhe vendin ku deshironi të telefononi:
ShtetiThirrjet prej zonave të ndryshmeMarrja e telefonataveDergimi/Pranimi i SMS
Zgjidhni lokacionin tuaj dhe destinacionin ku dëshironi të thirrni.
* këto çmime nuk e kanë të llogaritur TVSH-në dhe janë te gjitha në Euro

Shtetet e Zonës

Rajon Zone

Shqiperi, Maqedoni, Mali i Zi, Zvicer

Europe Zone

 • ANDORRA (+376)
 • ARMENIA (+374)
 • AUSTRIA (+43)
 • AZERBAIJAN, REP OF (+994)
 • BELARUS (+375)
 • BELGIUM (+32)
 • BOSNIA HERZEGOVINA (+387)
 • BULGARIA (+359)
 • CROATIA (+385)
 • CYPRUS (+357)
 • CZECH REPUBLIC (+420)
 • DENMARK (+45)
 • ESTONIA (+372)
 • FINLAND (+358)
 • FRANCE (+33)
 • GEORGIA (+995)
 • GERMANY (+49)
 • GREECE (+30)
 • HUNGARY (+36)
 • ICELAND (+354)
 • IRELAND (+353)
 • ITALY (+39)
 • LATVIA (+371)
 • LIECHTENSTEIN (+423)
 • LITHUANIA (+370)
 • LUXEMBOURG (+352)
 • MALTA (+356)
 • MOLDOVA, REPUBLIC OF (+373)
 • MONACO (PRINCIPALITY OF) (+377)
 • NETHERLANDS (+31)
 • NORWAY (+47)
 • POLAND (+48)
 • PORTUGAL (+351)
 • ROMANIA (+40)
 • SAN MARINO, Republic of (+378)
 • SERBIA (+381)
 • SERBIA MOBILE (+3816)
 • SLOVAKIA (+421)
 • SLOVENIA (+386)
 • SPAIN (+34)
 • SWEDEN (+46)
 • TURKEY (+90)
 • UKRAINE (+380)
 • UNITED KINGDOM (+44)
 • VATICAN (+379)