Pako me KREJT - Z Mobile

Pako me KREJT

INDIVIDUALE / PREPAID

Pako me KREJT

Z Mobile ofron pako për të gjithë, pakon e cila i përmbush të gjitha nevojat e komunikimit gjatë një muaji.

  • 1000 min kombëtar
  • 1000 sms kombëtar
  • 10GB internet 3G/4G
  • për vetëm 10€ në muaj

Pakon me KREJT  i plotëson të gjitha nevojat tuaja individuale me minuta dhe sms kombëtare, si dhe internet 3G e 4G.

Për më tepër për të gjithë ju që e keni apo e bleni numrin e ri të Z Mobile, PAKON me KREJT mund ta aktivizoni duke shtypur kodin: *135*2*600#

*Validiteti i Pakos është 1 MUAJ.

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe