Pako për Bashkatdhetarë - Z Mobile

Pako për Bashkatdhetarë

INDIVIDUALE / PREPAID

Pako për Bashkatdhetarë

Z Mobile, edhe këtë verë për bashkëatdhetarët ofron numër dhe pako me shumë MINUTA, SMS dhe INTERNET 3G/4G, në Kosovë dhe Shqipëri për vetëm 5€.

Më e lira telefoni është munduar që përmes pakos DIASPORA, t’i përmbush të gjitha nevojat e komunikimit gjatë qëndrimit të tyre në vendlindje dhe në bregdetin tonë më të dashur!

Kampanja do të lansohet më 13 Korrik, ku Z Mobile do të shpërndajë SIM kartela falas, për të gjithë bashkatdhetarët në pikat kufitare dhe në aeroportin ndërkombëtar të Prishtinës, ndërsa pako kap vlerën vetëm 5€. Por, benefitet që do të përmbaj kjo pako janë:

  • PA LIMIT VALA & ZMOBILE
  • 400 min/sms me operatoret tjeter
  • 4GB Internet 3G/4G
  • 1GB Internet Roaming Bregdet (AL – Albtelecom)

*Vlefshmëria e pakos: 30 ditë

Numrat janë me validitet 90 ditë prej momentit të aktivizimit  së bashku me pakon Diaspora. Pakon mund ta bleni në të gjitha dyqanet e Z Mobile dhe distributorët e autorizuar.

Gjatë qëndrimit tuaj në Shqipëri, për ta përdorur internetin ju duhet që ta konfiguroni telefonin tuaj duke klikuar KËTU.

Gjithashtu në Shqipëri ju duhet të lidheni me këtë operatorë:

AlbaniaALBtelecom

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe