PAKO S - Z Mobile

PAKO S

INDIVIDUALE / POSTPAID

PAKO S

 

Nënshkruani kontratë prej 12 apo 24 muaj dhe përfitoni minuta, sms dhe internet 4G, Pa Limit me të gjithë operatorët në Kosovë.

Me vetëm 10€ në muaj, ju mund të flisni Pa Limit me të gjithë numrat e Z Mobile, 1000 minuta dhe Pa Limit SMS me operatorët kombëtar dhe 10GB internet 4G. Edhe nëse flisni më shumë se minutat e parapaguar, Z Mobile ju ofron çmime të pakrahasueshme në tregun e Kosovës.

Kushtet që duhen të plotësohen për tu bërë Postpaid Individual janë:

Tashme klientave i’u mjafton vetem leternjoftimi dhe nje fature komunale(si deshmi per adrese te banimit).

 

Thirrjet vendore(Eur/min)Tarifa e rregulltTarifa e uletTarifa extra e uletSMS
Familja dhe Miqt0,040,040,020,02
Z Mobile0,070,070,040,02
Vala0,070,070,040,02
Ipko Mobile0,070,070,070,07
D30,070,070,070,07
Ptk Fix0,070,070,07/
Ipko Fix0,070,070,07/
Zone/CountryRegular TarifLow TarifSMS Tarif
Zone 10.41 €0.33 €0.10 €
Zone 20.48 €0.38 €0.10 €
Zone 30.48 €0.38 €0.10 €
Zone 40.79 €0.69 €0.10 €
Zone 51.21 €1.99 €0.10 €
Zone 61.63 €1.32 €0.10 €
Zone 71.63 €1.32 €0.10 €
Zone 86.78 €6.70 €0.10 €
Informata tjera
  • TVSH është e përfshirë në çmime.
  • Pas minutit të parë, tarifimi bëhet çdo 15 sekonda.
  • Dërgimi i SMS mesazheve në të gjitha shtetet është 0.13 €
I am inCalling toCall receivingSMS TarifInternet 1 MB
Visited Place Kosovo Other Places
Shqiperi (Plus)0.43/0.730.43/0.73Depening on operator0.220.166.25
Mal të Zi (Telenor)0.781.032.030.300.221.72
Maqedoni (VIP dhe T-mobile)0.780.782.030.260.221.72
Turqi (Turkcell)1.721.722.590.350.261.72
Zvicer (Orange dhe Swiscom)0.781.032.030.300.221.72
Zona Rajon1.031.512.500.430.4310.00
Zona Europe0.600.602.500.300.266.29
Zona Vendet tjera2.032.503.020.780.5210.00

Shtetet ku nuk ka marrëveshje roamingu per prepaid shfrytëzues , shërbimet e disponushme jane:
– Realizimi i thirrjeve nuk ësht i mundur
– Dërgimi SMS
– Pranimi SMS
– Pranimi i thirrjeve

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe