E TRENT! - Z Mobile

kutizë E TRENT!

 

Z Mobile dhe Kujtesa si ofruesi udhëheqës i TV kabllorit dhe i shërbimeve të internetit broadband në Kosovë, ju sjellin produktin ma të trent “KUTIZË”.

Platforma KUTIZË, ju ofron shërbimet e kombinuara për biznesin tuaj me çmimet më atraktive në vend, përmes pakove specifike ku janë të perfshira Telefonia mobile, Interneti dhe TV Digjital.

Me pakot e kombinuara për biznesin tuaj ju mund të merrni:

  • 10 numra mobil (minimum 1 numër postpaid dhe 9 të tjerë prepaid) me komunikim FALAS mes vete,
  • Çdo numër POSTPAID përfshinë minuta/sms kombëtar dhe internet super të shpejt 4G.
  • Internet + WI-FI Router me shpejtësi deri në 60Mbps,
  • Televizion digjital: Premium HD.

Zgjedhni pakon që i përshtatet më shumë nevojave tuaja:

*Nënshkruani kontratë 12 deri 24 muaj

Për më shumë informata rreth televizionit digjital për biznese kliko KËTU 

Merrni pakon më të trent për biznesin tuaj duke telefonuar:

045 610-610/038 400-444