Ja çfarë dhuron Z Mobile për klientët e saj që vizitojnë Cineplexx-in - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

Ja çfarë dhuron Z Mobile për klientët e saj që vizitojnë Cineplexx-in

25 Nëntor 2017

Përveç shërbimeve të mira, çmimeve të lira dhe ofertave të shumta, Z Mobile tani shpërblen edhe konsumatorët që vizitojnë Cineplexx për të parë filma.

Çdo të ENJTE ju mund të fitoni biletë FALAS, pasi keni blerë 1 biletë. Biletën FALAS e fitoni duke dërguar SMS në numrin 50085 apo 50666, me tekstin: Z Mobile 2D ose Z Mobile 3D (varësisht formatit të filmit që dëshironi të shihni).

Poashtu, tani në Z Mobile janë aktive disa SUPER OFERTA:

  1. Blej numër të ri dhe përfito Internet 3G/4G dhe merrni FALAS bateri plus 5 euro kredi.

Pasi interneti super i shpejtë 4G ju shpenzon shumë më shumë bateri, Z Mobile përveç 5 euro kredi dhe 10GB internet 3G e 4G me validitet 3 muaj, ju ofron edhe FALAS bateri ( karikues/mbushës ) me kapacitet 2200 mAh. Baterin e merrni së bashku me numër të Ri në të gjitha dyqanet zyrtare të Z Mobile.

  1. Pako me KREJT, që i plotëson të gjitha nevojat tuaja individuale me minuta dhe sms kombëtare, internet 3G e 4G si dhe së bashku me të gjitha këto ju do ta merrni FALAS një BATERI.

Për më tepër për të gjithë ju që e keni apo e bleni numrin e ri të Z Mobile, PAKON me KREJT mund ta aktivizoni vetëm duke i vizituar dyqanet zyrtare të Z Mobile. *Validiteti i Pakos është 1 MUAJ dhe oferta është PROMOCIONALE.

Për më shume rreth ofertave të Z Mobile vizito: www.zmobileonline.com apo www.facebook.com/zmobilefolmeze