Klient i ri - Z Mobile

Klient i ri

Z Mobile është operatori me ofertat më të volitshme në tregun e telefonisë mobile në Kosovë.

Ofertat tona janë të dizajnuara që të plotësojnë çdo kërkesë, çoftë si klient/e me parapagim apo me kontratë, andaj mos hezitoni t’i vizitoni dyqanet tona apo përfaqësuesit e autorizuar që të filloni me përdorimin e shëbimeve tona.

Klient/e me parapagim (PREPAID) ju mund të bëheni thjeshtë duke e blerë një SIM kartelë (045/046) me çmim prej 3€ së bashku me 3€ kredi në të dhe menjëherë mund të filloni që t’i përdoni shërbimet apo pakot tona javore dhe mujore, pako këto të kombinuara me MIN, SMS dhe INTERNET 3G/4G.

Kurse nëse jeni të orientuar në shërbimet/ofertat tona me kontratë (POSTPAID) atëherë ky shërbim është ideal për ju, duke filluar me pako mujore prej vetëm 10€/muaj dhe duke ju ofruar edhe shumë opcione shtesë konform nevojave tuaja për komunikim.

Për më shumë informata vizitoni dyqanet tona zyrtare të Z Mobile, kontakto qendrën e thirrjeve 045 500500 apo na shkruani në faqen tonë zyrtare në Facebook:
https://www.facebook.com/ZMobilefolmeze/