Z Mobile vjen me numra të rinj 046 dhe me OFERTA Pa Limit - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

Z Mobile vjen me numra të rinj 046 dhe me OFERTA Pa Limit

17 Maj 2018

Si rezultat i kërkesës së madhe për numra të ri të Z Mobile, këto ditë janë lansuar numrat 046. Të interesuarit për numra të rinj mund të blejnë numrin e ri 046, si edhe mund të marrin edhe 2 ose numra tjerë që janë kojshi me njëri tjetrin.

Përveç numrave kojshi, ju përfitoni edhe shumë benefite tjera:

Pa Limit me të gjithë numrat e Z Mobile, 100MIN dhe 100SMS kombëtar plus 2GB internet 3G/4G me afat të skadimit 1 muaj.

2 Numra 046 kushtojnë 5€, 4 Numra 046 – 10€ (numrat e rinj vijnë bashkë me benefitet e cekura më lartë).

*Numrat kojshi (046) mund t’i bleni apo aktivizoni vetëm në dyqanet/shopet zyrtare të Z Mobile.

Për më shumë informata rreth numrave të rinj 045, si edhe ofertave tjera nga Z Mobile, vizito sajtin: http://zmobileonline.com/ apo faqen e Facebook të Z Mobile (https://www.facebook.com/zmobilefolmeze).