NJOFTIM nga Z Mobile - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

NJOFTIM nga Z Mobile

24 Dhjetor 2017

Të dashur miq, dje me dt: 22.12.2017, në emër të Z Mobile, është publikuar një lojë e rrejshme shpërblyese në një faqe poashtu të rrejshme të Facebook-ut. Kjo është një tentativë përmes së cilës mëtohet të dëmtohen klientët tonë të nderuar dhe rrjedhimisht të dëmtohet edhe imazhi i Z Mobile.

Kështu që, lusim të gjithë klientët e Z Mobile, që të injorojnë lojën e cila është publikuar/shpallur tek linku i mëposhtëm👇

Kliko këtu