DYFISH më shumë Internet - Z Mobile

DYFISH më shumë Internet

INDIVIDUALE / PREPAID

DYFISH më shumë Internet

Fito DYFISH më shumë INTERNET me çmim të njejtë!

Më e lira telefoni ju ofron DYFISH më shumë INTERNET 3G dhe 4G.

Aktivizo pakon mujore të kombinuar me minuta/sms dhe internet 3G/4G duke e shtypur kodin *100*33# dhe përfitoni Pa Limit minuta me Z Mobile dhe Vala, 400min/sms me krejt operatorët vendor dhe nga 4 tash I keni 8 GIGA internet 3G dhe 4G me çmim të njejtë prej 4.99€.

Për të shfrytëzuar internetin në mobil pasi ta aktivizoni oferten mujore me DYFISH më shumë INTERNET ju duhet të keni pajisje/kartel që e përkrah internetin 3G dhe 4G, si dhe duhet të keni të konfiguruar telefonin tuaj, pasi ta aktivizoni njërën nga pakot më atraktive në vend.

Nëse ke pajisje iOS: kliko këtu. Nëse ke pajisje ANDROID: kliko këtu.

Ndërsa për internet 4G te APN duhet ta shkruani me shkronja të vogla z-4g

Për të kontrolluar gjendjen e llogarisë dhe ta shikoni se a e keni aktivizuar pakon, shtyp *101#.

Gjithashtu nëse dëshironi që të gjitha informatat rreth pakove t’i pranoni me mesazh, dërgo SMS në numrin 50666 me tekst: ofertat

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe