Fol vet i 10-ti - Z Mobile

Fol vet i 10-ti

INDIVIDUALE / PREPAID

Fol vet i 10-ti

Për të gjithë ata që dëshirojnë të flasin me 10 veta për 1 jave, 2 javë apo 4 javë FALAS!

  •  1€ – një javë falas – Aktivizo duke shtypur: *135*2*04#
  •  2€ – dy javë falas – Aktivizo duke shtypur: *135*2*05#
  •  3€ – katër javë falas – Aktivizo duke shtypur: *135*2*06#

 

Si të aktivizoni pakon

Fillimisht duhet ta krijoni 10-shen e fuqishme (Numra Z Mobile) dhe pastaj duhet ta aktivizoni njërën prej pakove, varësishtë prej dëshirës dhe nevojës që e keni.

Administrimi i rrethit Vet i 10-ti

Të gjithë përdoruesit e pakove prepaid dhe postpaid mund ta administrojnë rrethin e tyre “Vet i 10-ti ” për të shikuar apo modifkuar listën e numrave të regjistruar. Për të realizuar këtë mundësi, ju duhet të shtypni numrat e mëposhtëm:

  • Për ta shikuar listën e numrave të regjistruar, shtypni *131*#
  • Për ta hequr një numër nga rrethi juaj, shtypni *131*1* Numri i kërkuar #
  • Për ta shtuar një numër në rrethin tuaj, shtypni *131*2* Numri i kërkuar #

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe