Komuniko Pa Limit me kojshi - Z Mobile

Komuniko Pa Limit me kojshi

INDIVIDUALE / PREPAID

Komuniko Pa Limit me kojshi

Për çdo numër 046, merr 2 ose 4 numra që janë kojshi me njëri tjetrin nga më e lira telefoni.

  • 2 Numra 046 – 5€
  • 4 Numra 046 – 10€
  • Pa Limit me Z Mobile
  • 100min/sms kombëtar
  • 2GB internet 3G/4G

Jep dashuri me numra kojshi, ku për çdo numër të ri 046 merr 2 ose 4 numra dhe komuniko Pa Limit me të gjithë numrat e Z Mobile, 100MIN dhe 100SMS kombëtar plus 2GB internet 3G/4G me afat të skadimit 1 muaj.

Për të shfrytëzuar internetin në mobil ju duhet të keni pajisje/kartel që e përkrah internetin 3G dhe 4G, si dhe duhet ta keni të konfiguruar telefonin tuaj, pasi ta aktivizoni numrin e Z Mobile.

Për të kontrolluar gjendjen e llogarisë dhe ta shikoni se a e keni të aktivizuar pakon, shtyp kodin: *101#.

Gjithashtu nëse dëshironi që të gjitha informatat rreth ofertave aktuale të Z Mobile, t’i pranoni me mesazh, dërgo SMS në numrin 50666  me tekst: ofertat

*Numrat kojshi (046) mund t’i bleni apo aktivizoni vetëm në dyqanet/shopet zyrtare të Z Mobile.

Për ta aktivizuar shërbimin 4G, në telefonin tuaj dërgo SMS në 50085 me tekstin: 4G.

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe