Pako me Internet 3G dhe 4G - Z Mobile

Pako me Internet 3G dhe 4G

INDIVIDUALE / PREPAID

Pako me Internet 3G dhe 4G

Z Mobile vjen me SUPER DATA PAKO me ÇMIME FANTASTIKE. Pakot kanë valditet 1,7, 14, 21 dhe 30 DITË.

Z Mobile ofron internet në mobil 3G/4G në të gjithë territorin e Kosovës.

Me riaktivizimin e te njejtes pako para se t’i skadoj afati, MB e mbetur do te mblidhen dhe nuk do te humbin.

Për të shfrytëzuar internetin në mobil ju duhet të keni pajisje që përkrah internetin 3G dhe 4G, si edhe duhet të keni të konfiguruar telefonin tuaj.

Nëse ke pajisje iOS: kliko këtu. Nëse ke pajisje ANDROID: kliko këtu.

Zgjedh njërën nga pakot dhe shfleto përmbajtje, komuniko me më të dashurit tuaj dhe rri gjithmonë ONLINE në telefonin tuaj.

*Për më shumë informata vizitoni dyqanin më të afërt të Z Mobile apo kontaktoni qendrën e thirrjeve 045 500500.

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe