Pako për Fundvit - Pako PA LIMIT - Z Mobile

Pako për Fundvit – Pako PA LIMIT

INDIVIDUALE / PREPAID

Pako për Fundvit – Pako PA LIMIT

Aktivizo pakon mujore të kombinuar me minuta/sms dhe internet 3G/4G duke e shtypur kodin *100*30# dhe përfitoni Pa Limit minuta/sms me të gjithë operatorët në KOSOVË, Pa Limit  internet 3G dhe 4G për vetëm 2.99€.

Për të shfrytëzuar internetin në mobil pasi ta aktivizoni oferten mujore, ju duhet të keni pajisje/kartel që e përkrah internetin 3G dhe 4G, si dhe duhet të keni të konfiguruar telefonin tuaj, pasi ta aktivizoni njërën nga pakot më atraktive në vend.

Nëse ke pajisje iOS: kliko këtu. Nëse ke pajisje ANDROID: kliko këtu.

Ndërsa për internet 4G te APN duhet ta shkruani me shkronja të vogla z-4g

Për të kontrolluar gjendjen e llogarisë dhe ta shikoni se a e keni aktivizuar pakon, shtyp *101#.

Gjithashtu nëse dëshironi që të gjitha informatat rreth pakove t’i pranoni me mesazh, dërgo SMS në numrin 50666 me tekst: ofertat

*Pako PA LIMIT mund të aktivizohet deri më datën 31 Dhjetor, 2018.

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe