Pako XS - Z Mobile

Pako XS

INDIVIDUALE / POSTPAID

Pako XS

Nënshkruani kontratë prej 12 apo 24 muaj dhe përfitoni minuta, sms dhe internet 4G, Pa Limit me të gjithë operatorët në Kosovë.

Me vetëm 7€ në muaj, ju mund të flisni Pa Limit me të gjithë numrat e Z Mobile, 700 minuta dhe Pa Limit SMS me operatorët kombëtar dhe 7GB internet 4G. Edhe nëse flisni më shumë se minutat e parapaguar, Z Mobile ju ofron çmime të pakrahasueshme në tregun e Kosovës.

Kushtet që duhen të plotësohen për tu bërë Postpaid Individual janë:

Tashme klientave i’u mjafton vetem leternjoftimi dhe nje fature komunale(si deshmi per adrese te banimit).

KALKULATORI

Mësoni më shumë se sa GB u duhen për nevojat tuaja.

PAKO E ZGJEDHUR

1 GB

facebook

Facebook

51 orë

Instagram

Instagram

4,000 foto

Youtube

Youtube

68 video

snapchat

Snapchat

538 video

Skype

Skype

250 minuta

WhatsApp

WhatsApp

34,133 mesazhe