Rimbush dhe Fito - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

Rimbush dhe Fito

01 Dhjetor 2016

Nga sot e deri më 30 dhjetor, përdoruesit e telefonisë mobile Z Mobile, do ta kenë mundësinë të fitojnë shpërblime të shumta.
Pjesëmarrja në lojën shpërblyese është e lehtë, pasi vetëm duke e rimbushur telefonin në vlerat 3€, 5€, 10€, apo 20€ bëheni pjesë e lojës shpërblyese “Fito me Zë”

Loja do të realizohet në katër raunde, shpërblimet ndahen çdo javë LIVE në Facebook.
Shpërblimet që do ti tërheqim këtë javë janë:

  • Samsung Galaxy A3 & Selfie Stick
  • Samsung Galaxy Trend 2 & Karikues për telefon.

Suksese!