Prepaid - Z Mobile

Oferta Prepaid

NUK KENI NEVOJË TË NËNSHKRUANI KONTRATË, PËR T’U BËRË SHFRYTËZUES PREPAID I Z MOBILE.

Llogarinë tuaj mund ta menaxhoni më lehtë duke e mbushur atë sa herë të doni dhe kur të doni përmes kartelave gërvishëse të cilat gjenden në të gjitha dyqanet e Z mobile dhe tek distributorët anembanë Kosovës.